În presă

5 posts

Articol în cotidianul „Ziua de Constanţa”

Jurnalista Natalia Timush m-a anunţat că astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Handicap, a publicat articolul „LUCIAN VELEA – CONSTĂNȚEANUL CARE DEMOSTREAZĂ CĂ HANDICAPUL NU TE ÎMPIEDICĂ SĂ-ȚI URMEZI VISUL„.

Drăguţ din partea lor, în principiu. Doar că detaliile prezentate sunt de acum 10-20 de ani, probabil găsite pe internet prin alte articole, vechi. Deh, jurnalism de criză. :)

Articol în revista „Reader’s Digest”

Povestea mea şi a Silviei a apărut în revista „Reader’s Digest” (poate că editura este cunoscută în România pentru cărţile sale, dar la bază este o revistă). Deocamdată nu putem dezvălui prea multe, dar căutaţi revista, a ieşit frumos! ;)

Avem şi o reacţie de la o cititoare, Ionela:

Stiu ca viata e nedreapta, dar daca exista iubire, e mai usor….acest lucru ati demonstrat dumneavoastra prin acest articol de la pagina 68. Ma bucur ca exista oameni care, in ciuda bolilor, nu i refuza pe cei care ii iubesc…din pacate, sunt multi care devin egoisti…
Cred ca e ARTICOLUL ANULUI, sincer, cred ca e cel mai frumos articol pe care l-am citit vreodata…sunt foarte impresionata!!!!!

Convingătoare, nu? ;;)