8 Martie

La mulţi ani! tuturor doamnelor şi domnişoarelor – să fiţi iubite şi să rămâneţi frumoase!

Silviei i-am trimis următoarea „scrisorică” – i-a plăcut mult şi zice că-i musai să o pun aici (deşi probabil numai ea înţelege tot ce am scris). Aşadar:

Draga Copacel,

M-am tot gandit ce ti-ar placea de 8 Martie… si am zis sa incerc cu o declaratie. Desigur, nu este o declaratie de intentie – te-am „intentionat” destul. Nu este nici o declaratie de venit – asta stii mai bine ca mine. De declaratie de razboi nici nu poate fi vorba – stii, nu-mi sta in fire. O declaratie de amor ar fi buna (mi se zbate ochiul), dar cand? (nota pentru mine: trimite acest mesaj, nu ala).

Asadar, este o simpla declaratie de dragoste:

Licurici inca o iubeste pe Copacel. Chiar mai mult. Mult mai mult. Atat de mult, incat, peste multi ani, pe o planeta indepartata, doi indragostiti ce vor privi alaturati cerul pe innoptat, vor zari licurirea si vor sti.

Am inceput sa incurc numaratoarea anilor de cand suntem impreuna. Asta e bine, inseamna ca sunt multi. Si vor mai fi multi. Poate ca va fi greu uneori, dar iti promit ca atunci cand vei privi in urma, vei vedea niste ani frumosi.

Pentru femeia mea si mama copilului meu, as vrea sa am un verb mai inalt decat „Te iubesc”, dar atunci am zbura pe deasupra lui Dumnezeu.

Te iubesc,
L.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *